Catering

Een intensieve dag met trainingen en workshops of een avond met een lange vergadering? Dan is het prettig dat u zich niet druk hoeft te maken om de verzorging van uw gasten. Wanneer u gebruik maakt van een van onze zalen kunt u ervoor kiezen om de catering door De Voorhof te laten verzorgen. 

Koffie & thee 
Zo is het onder andere mogelijk om koffie & thee te laten door ons te laten verzorgen tijdens uw vergadering, training of workshop. 
Wilt u hier gebruik van maken, dan kunt u dat aangeven in het reserveringsformulier. Wij nemen dan zo snel mogelijk contact met u op om uw wensen door te spreken. 


Lunch en/of borrel 
Tijdens een intensieve dag trainen of vergaderen is het fijn om samen te kunnen lunchen en/of de dag af te sluiten met een borrel en wat hapjes. Zalenverhuur De Voorhof verzorgt voor u een catering op maat en u kunt daarbij uw dieetwensen aan ons doorgeven. 


Diner
Kiest u ervoor om het echt groots aan te pakken? Dan kan zalenverhuur de Voorhof diverse buffetten voor u verzorgen. Daarbij werken we altijd samen met de lokale horeca uit Westerbork. 

Liever zelf lunch of diner regelen? Ook dat is mogelijk.
Op die manier bent u vrij om te kiezen en ondersteunen we u daar waar u dat van ons verlangt! 

Wenst u gebruik te maken van onze cateringservice, dan is het verstandig om vooraf even contact met ons op te nemen. We spreken dan uw wensen door en zorgen ervoor dat het op de desbetreffende dag allemaal goed voor elkaar is!